30. mai 2010

MAD CRAZY FANZINEN ER FERDIG





MAD CRAZY STAFF

WOWO WOW! Jeg, altså Sara fra MAD CRAZY- fanzineworkshop har fått lov til å skrive litt på Nam'en sin blogg i dag. Etter over 20 timer fanzinelaging på kun en helg, er nok karen litt sliten. Selv gutter fra Fjorden Baby kan bli slitne! .. Men jeg må si det er en ære å få skrive her innpå. Stein saks og sølvpapir er jo tross alt en skikkelig fet side. En MAD fet side. Fra nå av skal jeg bare bruke slike "Loddefjord ord". Innkludert kimse, fittetryne og "kjøre meg opp på.." Nå må du ikke tro jeg har lært loddisordet fittetryne her, for det kommer fra Stefan&Glenn (som du forøvrig får lese mer om i avisen vår).
For øyeblikket bretter resten av gjengen ark for å sette sammen fanzinen vi har laget. Den skal printes i hele 300 kopier slik at du blir siktret et eksemplar av godbiten! 7 småCRAZY ungdommer og 2 stk MADe ledere; Nam, Solveig (+ et lite Flemmet stk Flemmet) har skrevet, klippet, limt, kopiert og brukt alt vi har av hjernebark for å skrible ned noe MAD. I avisen vår vil du blandt annet finne intervjuer, utklipp fra gamle blader, poesi, fete bilder, kåseri og andre tekster. Da jeg møtte opp her på 1880-ungdomshuset var jeg kjempe spent. Vi begynte å skrive ned ideene våre og pønske ut hva vi ville ha med i fanzinen. Jeg ble lettere fortvilt over min skrivesperre, men da jeg skulle legge meg på nattestid kom det plutslig masse rare emodikt opp i hodet mitt. De andre kom også med like CRAZY bidrag. Jeg skal straks slutte med skrivingen. Du får heller lese fanzinen vår! Jeg må helt til slutt bare takke Nam og Solveig for å ha laget dette opplegget. Dere er MAD CRAZY begge to!

Sara Roaldsand

Hey! Nå er det plutselig Ida Marie som tar over skrivingen her. Jeg har lest SSS lenge nå, og hadde aldri trodd at dagen hvor jeg skulle få spytte noen linjer her skulle komme. Så dette er en stor ære. (Håper bare ikke at jeg fucker opp bloggen nå da...)
Som Sara nevnte så skal vi lage 300 mad crazy eksemplarer. Stilen vi kjører er svart/hvitt, med noen av forsidene i forskjellige fete farger. Lover dere, denne fanzinen blir drit kul!!
I alle fall, i skrivende stund har vi akkurat tatt en liten pizza-pause fra arbeidet. Så langt har vi brukt to effektive timer på å printe ut og brette ca 1200 ark av 3600, og vi har nettopp gjort oss ferdige med 1/3. Det er ikke barebare altså.. Vi har en lang kveld foran oss, men tiden går fort med supre mennesker!
Jeg visste ikke helt hva jeg egentlig hadde blitt med på når først jeg kom hit, og for å være helt ærlig så var jeg ganske usikker på hvordan dette kom til å gå. ''Hva kan jeg egentlig bidra med '' var et spørsmål som dirret mye i hodet mitt. Men vi begynte å jobbe, og resten gikk av seg selv. Resultatet for min del ble vel at helgen har gått over alle forventinger. Fanzinen er blitt så utrolig, sinnsykt bra, og jeg gleder meg til å holde et helt ferdig eksemplar i hånden. Ellers så har jeg hatt det super gøy med å lage den, og jeg har lært mye. Å få bruke mine kreative sider er jo heller ikke dårlig. Jeg tror jeg snakker for alle sammen når jeg sier at jeg virkelig har kost meg her på dette kurset! Og at Nam, Solveig og Flemmet er noen unike personer er det heller ingen tvil om :) Det er forresten også ganske så tøft av Nam å tørre å slippe oss unge til her. Thanks man.
Håper alle som skaffer seg fanzinen vår vil like den! Den er serriøst helt MAD CRAZY.

Ida Marie Wallem

Å ta bussen i en time, to ganger om dagen i tre dager, sier litt om hvor Mad Crazy! dette opplegget er. Jeg, Lennea, har faktisk tilbringt seks timer på bussen på disse tre dagene, og jeg har ikke gjort det med sorg. Men bussen bringer med seg mange ulike syn. Aldri før har jeg sett så mange barnevogner stablet opp mot hverandre og det samme gjelder sinte mennesker. I går så jeg noe utrivelig på bussturen hjem. Etter å ha løpt mot bussstoppet, ekstremt varm og anpusten, rakk jeg akkurat en stappfull 620-buss. Folk stod tett som sild i tønner, og man kunne se en sint mine på de fleste fjes. Jeg var i et overveldende godt humør for å være kokvarm, presset sammen av andre folk og omringet av sytende og gråtende barn. Men etterhvert så opplevde jeg at mennesker rundt meg hisset seg på hverandre, og til slutt var det en mann som skrek for full hals mot en kvinne som var fortvilet over at hun ikke kunne se sine egne små barn på bussen, som hadde blitt presset langt bak. Frustrasjonen tok overhånd. Jeg derimot, opplevde at en søt liten gutt på maks 10 år tok vare på posen jeg hadde med meg, og at en eldre dame ga meg sitteplassen hennes. Da tenkte jeg på teksten jeg har skrevet til Mad Crazy!-fanzinen, og tenkte til meg selv at.. ja, det er hverdagshelter på bussen også. For det er jo det hverdagshelter er, de som gleder og hjelper andre, selv om det er så lite som å passe på en handlepose. Og det er også hva Nam og Solveig har gjort for oss syv ungdommer denne helgen. De har inspirert, gledet og hjulpet oss i hvert bidige minutt og har tatt godt vare på oss små, med både pizza ("Heyhey, kjør deg opp på en pizza fra Pizzabakeren Sandviken"), og koselig prat. Takk Solveig og Nam, dette har vært over alle forventinger.

Og la oss ikke glemme superhelt-kostymer og ekstrahjelp fra Flemmet.
Det har vært en Mad Crazy! helg.
- Lennea fra Oz

Lennea Lyssand

Jajajajaja. Ka ska eg si.. Folk har allerede skrevet ka det gikk i her i helgen, så eg gidder isje å sitte her å fortelle alt sammen på nytt. God stemning, fine folk og masse syke ideer om alt og ingenting. For å være ærlig, så kimset eg av det først.. Ska EG sitte der, klippe å lime ting en hel helg? Ka e det du tar meg for? I’m the crazyness YO! Men når NamNam spurte om eg kunne kjøre han opp og lovde at det skulle bli fett, så hadde jeg ikke noe valg. Den fyren e jo genial og trenger oppkjøring. Og den fanzinen vår ble faktisk amazing! PÅ EKTE! Det ble en fåkkings bok. Dokkar kommer til å digge den! Og de som isje gjør det kan bare suge en feit en! Og vi e uansett for cool til å bli hatet. Dokkar prøver hardt, men får det faen isje til for vi e for hævvi for dokkar. Den helgen har vært magisk, vi gjorde vår ting som ingen andre, og vi kjørte det fullt ut.. Sånn som vi pleier å gjøre det. 5071, ingen bedre! Takk for meg.
Astalavista (fjorden) baby!
jose kolyakin

Jose Kolyakin

Det har vært en skinnsyk lærerik helg, og en bra opplevelse. Og at resultatet ble så bra som det ble. Når jeg kom her på fredag hadde jeg null idee om hva jeg skulle fylle sidene med, men fant raskt ut at jeg ville intervjue noen som jobber på Witchy Bitchy. Det ble Henny Arling som kommer opprinnelig fra Finland. Hun viste meg rundt om i leiligheten sin som er veldig asiatisk preget, og vi startet intervjuet. Jeg fant fort ut at hun er en sterk dame som liker å skille seg ut og gjøre ting på sin egen måte. Det var utrolig lærerikt og imponerende det hun fortalte meg. Men takket være den DÅRLIGE lydopptakeren min så fikk jeg ikke med meg hele intervjuet.
Nå er det blitt mandag og vi printer fortsatt ut for harde livet! 300 eksemplarer er ikke så veldig lite! Det har vært en SUPER helg!
Johanne =)

Johanne Revheim

Jeg har endelig fått meg venner utenom Loddefjord-gjengen. ÆNDELIIG! hehe. Fra nå av skal jeg være en kreativ kis på fulltid med unge folk som har skikkelig fete ting å melde. As you can see, så har jeg til og med latt disse folkene henge inne på SSS- siden óg. Mitt private rom. Mad love. Mad crazy.
Vi har jobbet som maurer, slaurer og gaulet som vår helt Lars Vaular. Syyke tilstander. Jeg sier det enkelt og greit og klemmer og takker alle som har vært med på dette. Veldig stolt. Noe av det gøyeste jeg har vært med på. Vi må seriaus lage Volume II, folkens! Vi har trykket opp 300 eks av fanzinen. 30 stk på hver. Mitt tips er å kontakte noen av disse navnene på facebook og smiske dere til en utgave. Mad Crazy er en usannsynlig drøy og morsom fanzine som minner om "En Gal Gal Verden", for de som husker det bladet som er å regne med den mest ekslusive tidskriften i Norge. Jeg har lest og blitt rørt og ledd meg ihjel av innslagene. One Love
- Klem fra Nam

Nam Phuong Nguyen

Traff en kompis på bussen og fortalte ham at jeg skulle lage fanzine. Han spurte hva det var, og jeg forklarte. ”Avis for faen? Så jævla sløvt”. Fuck u! Det var jævlig fett. Fete folk, fete nonner og en sykt fet fanzine. Angrer ikke et sekund og er lett med på Mad Crazy! 2#. Vi jobbet som noen guder. Alle hadde helt fantastiske ideer, og den blir full av fine og helt absurde ting. Når vi var i full gang med kopiering og bretting(sykt fabrikk), gikk kopimaskinen tom for blekk, og vi hadde litt over halvparten igjen. Ifølge forordet i Mad Crazy! heter Nam Phgoung til etternavn. Jeg får ikke vært med på brettingen på mandag(fuckings arbeidsliv!),men fanzinen blir jævlig fet!

Kommer aldri til å glemme denne helgen.

- Birthe


Birthe Aarli

Som de fleste andre ungdommene viste ikke jeg heller hva jeg gikk til denne helgen, ble bare trukket med av Ida. Visste ikke engang hva en fanzine var... Men nå vet jeg det, jeej:D Fint å lære nye ting. Og det har jeg virkelig gjort denne helgen! Først lærte jeg jo hva en fanzine var, men jeg har også lært masse om hvordan man lager et blad, det er nemlig ikke så lett, alle sidene skal jo passe sammen, og det er hardt arbeid å brette og sette sammen alt. Greit å kunne ;)
Vet ikke om jeg kan si at jeg har
lært så mye om å lage en fanzine, for alle har det jo i seg. Men Solveig og Nam har hjulpet meg med å finne min greier, og vist meg at jeg også kunne. De har vært så utrolig støttende! Det var bare "dødskult!", "jævlig fett!" og "fantastisk" uansett hva vi viste de. Det har vært helt herlig, og det tok bare av med kreativitet. Solveig, Flemment og Nam har ikke bare vært støttende, de har også hjulpet oss, så det ble ikke sånn lærer-elev-greie, det ble et samarbeid. I tillegg har vi pratet og ledd masse, og jeg føler jeg har fått nye venner, og at jeg kunne sagt det til de hvis det var noe gale. De er tre flotte mennesker, håper jeg kan ta lærdom av de og bli et bedre menneske selv, all cred til de:D De er hævvi, som Jose sier;)
Anyways, nok emotions her... Fanzinen ble awesome, vi har alle fått øynene opp for noe drittkult, og hatt en feeet helg :D Og det liker vi ;) Og hvem vet, kanskje blir det flere Mad Crazy!-fanziner?
Puss och kram från Giske

Giske Gjernes

7 ungdommer, 2 workshopverter og meg, et slags reservehjul, en utslitt diamamant. Hehe, flipper, men som de fleste sier, var det vanskelig å se for seg hva, hvordan, hvem og en selv midt oppi opplegget. Jeg var bare med lørdag og søndag, men har fått se en del til disse deltakerne og deres magiske tilnærming til det hele. Hver og en virket full i selvtillit etter fredagen, og hadde et avslappet og deilig forhold til eksistensen. Det går tydelig frem at: This generation is gonna rule the nation! og det blir gode tider. Kule folk, med nosebones.
Jeg fikk selv laget to bidrag til fanzinen, og det er jeg veldig glad for etter å ha sett det knusefete resultatet, og møte disse fete folkene! Gleder meg til å holde den, lese den, og sove med den.
Solveig & Nam, dere har fixet den beefen, stolt av hele gjengen.
ein kjærleik frå J. H. Flemmet Buen

Flemmeth Buen

oi! da er det min tur, solveig, big mama i denne gjengen, til å avrunde denne nydelige helgen! Verken meg eller nam hadde egentlig noe å lære alle disse ungdommene. Vi ble begge like flaue som 16/17/18-åringene når vi skulle introdusere oss selv første dagen. Jeg rødmet serri-aust.
Nå sitter vi her. begynner å se slutten og et resultat som har blitt MAD CRAZY.DØDSFETT!!
Jeg har blitt så imponert og ikke minst inspirert av å kunne få være sammen med en så dyktig og uredd gjeng, de har tatt alle utfordringer,og gjort det LETT! Vi har laget en fanzine som handler om LOVE/HATE/VENNSKAP/GRISER/LOL/PEOPLE/EMOTIONS/FML/MUSIKK/-ALTSÅ en fanzine om DIV. et portrett av alle oss som har laget den SAMMEN!
Nå er vi stolte og trøtte. Gleder meg til neste utgave. dere kan glede dere til denne.
MAD CRAZY LOVE fra meg til alle dere gutter og jenter som har vært med! !!please poke meg på fb innimellom. dont wanna be lonely.ooooooooo

Solveig Knudsen

7 kommentarer:

  1. Det hørtes genialt ut! Og når vi første er inne på ord sara, så lærte jeg nylig et fantastisk ord: kvalfittesleiker.

    Jeg liker ikke å smiske, så da går jeg for å ligge til meg fanzine.

    SvarSlett
  2. KAN EG FÅÅÅÅÅÅÅÅÅ?

    SvarSlett
  3. The Nam - Fet ord. Hehe, vi er mange om denne fanzinen. Plukk ut én du.

    - Ja, det kan du. Men du må finne den selv.

    - AND WE HEART LARS ERIKSEN

    SvarSlett
  4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  5. goddamn. dette så bra ut. hvor mye skal man punge ut for å få hendene på ett? edit: hehe skrev feil og skulle rette og så gikk det ikke an likevel fml

    SvarSlett
  6. Eg e kraftig imponert,det skal dere ha.da snakkes vi når jeg kommer ut fra psykriatisk

    SvarSlett